Brilleglas – Enkelt- og flerstyrke glas i Ringe

Velkommen i vores glasunivers, der byder på kvalitet og funktionalitet til enhver lejlighed, uanset om du har behov for enkeltstyrke eller flerstyrke glas er du kommet til det rette sted. Den teknologiske udvikling gør, at vi i dag har rigere mulighed for at special fremstille glas til dig, der ikke kun dækker behov som styrker og bygningsfejl. Med indblik i din hverdag kan vi fremstille glas, som passer til din livsstil og profession.

Møller & Sandahls glasportefølje er baseret på kvalitetsbrilleglas fra de to anerkendte glasfabrikanter Carl Zeiss og Hoya. Der findes to forskellige glasmaterialer; Plast- og Mineralglas. Begge materialer fremstilles i forskellige brydningsindex, som bestemmer glassets tykkelse, vægt, hårdhed og en afgørende faktor for glasvalg.

For at undgå ridser og lysindfald laver fabrikanterne både hærdning og anti-refleksbehandling på plastikglas. Hærdningen gør glasoverfladen hård og modstandsdygtig overfor ridser, hvor anti-refleksbehandlingen fjerner reflekser i glasoverfladen. Plastikglas laves i nærmest alle regnbuens farver samt gradueringer af farven.

Vores glas fås både som enkeltstyrkeglas og som progressive glas. Desuden kan der være behov for at lave ekstra tynde glas, lette glas, særlige flerstyrke glas, filtre eller behandlinger. Uanset dit synproblem, kan du være sikker på, at vi med vores produktudvalg, teknologi og højeste faglighed kan optimere din synskomfort.

Vejledning og udvalg af flerstyrke glas i Ringe

Flerstyrke glas er som navnet indikerer et glas med flere styrker. Der findes både bifokale og progressive glas.
Bifokale glas er flerstyrkeglas med to styrker en afstandsstyrke foroven og et læsefelt forneden. Der ses en tydelig skillelinje eller markering der, hvor læsefeltet er angivet.

Progressive glas er glas med flerstyrke, som korrigerer synet på forskellige afstande fra læseafstand til lang afstand. I progressive glas er der, modsat bifokale glas, ikke synlige overgange, der adskiller felterne. Det ligner derfor et almindelig enstyrkeglas og æstetisk pænere end det bifokale glas.

Styrken ændres gradvist i hele glasset, hvorfor man også kalder det glidende overgang. Feltet til lang afstand er som regel placeret direkte foran pupillen og læsefeltet i den nederste del af glasset. Vi anvender avanceret computerteknologi til måling af dit syn og ved tilpasning af glas. Glassene designes specielt til dit ansigt, din livsstil, dit arbejde og dine synsvaner.
https://www.high-endrolex.com/22
Progessive brilleglas er designet som et all-round glas, der opfylder mangfoldighedens daglige synsbehov. Det kan tage lidt tid at vænne sig til progressive glas sammenlignet med enkeltstyrkeglas.

Enkeltstyrke glas

Enkeltstyrkeglas bruges til korrektion ved langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Fællesnævneren for enkeltstyrkeglas er, at de er ens i hele glassets flade uanset, hvad der korrigeres for. Enkeltstyrkeglas findes i forskellige design- og kvalitets-niveauer og laves efter den enkelte brugers krav og synsbehov.

Nogle har blot behov for en læsebrille med minimal styrke, mens andre har brug for stærkere glas. Ligeledes tages der højde for yderligere synsfejl som bygningsfejl eller latent skelen. Dermed sikres en fantastisk synskvalitet, fordi man undgår forstyrrende uklarheder og forvrængninger i periferien.

Læsebriller – ved langsynethed

Hvis du har svært ved at læse og se på kort afstand er du højest sandsynligt langsynet. Mange mennesker får behov for læsebriller, når de nærmer sig 40-50 års alderen. Man taler om aldersyn idet, at behovet opstår af den naturlige årsag, at øjenlinsens elasticitet og tilpasningsevne aftager med alderen, hvorfor det bliver sværere at fokusere på forskellige afstande.

Enkeltstyrkeglas vil give den langsynede et skarpt syn i nærzonen som ved brug af smartphones og andre tablets og tilpasses individuelt til den langsynedes personlige standardlæseafstand.

Afstandsbriller – ved nærsynethed

Hvis du er nærsynet har du svært ved at se ting på afstand. Nogle har behov for en afstandsbrille hele dagen, men andre blot har brug for den ved bilkørsel, sport eller som tv-brille. Briller eller linser tilpasset den nærsynede vil give et skarpt afstandssyn.

Læs også mere om vores briller her.

Kontakt os og hør mere om blandt andet vores flerstyrke glas

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores flerstyrke glas eller andre former for brilleglas.