Designer briller i Ringe:
– Ray Ban, Mykita og Lindberg briller

Velkommen til ØJENKROGEN i Ringe nær Odense, hvor vi præsenterer de nyeste danske & udenlandske designer briller. Herunder bla. de populære Rayban og  Lindberg briller. Kollektionerne er seje, udtryksfulde og med til at understrege personligheden for dem, der ser verden gennem nye briller. Vi tilbyder designer briller i Ringe fra flere forskellige verdensdele, så du har flere muligheder når det angår valg af nye briller.

Produktsammensætningen rammer bredt. Vi har gjort forarbejdet og udvalgt en række stærke mærker, der alle rammer den designbevidste målgruppe.

Se også vores udvalg af solbriller og skærmbriller.

Ring til os på +45 62 62 12 24 eller kig forbi vores butik i Ringe, så finder vi en tid til en synsprøve eller rådgivning til den helt rette brille. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores designer briller i Ringe.

null

Ray Ban

Historien om Ray-Ban tog sin begyndelse i 1929, da General MacCready fra det amerikanske luftvåben ytrede ønske om at få udviklet en ny type solbrille, der kunne beskytte hans piloters øjne mod solens blændende stråler. Aviator – blev en kæmpe succes, resten er historie.

https://www.high-endrolex.com/24

I dag er produktlinien udvidet markant og dækker hele spektret fra solbriller til brillestel og en junior kollektion. Ray-Ban er konstant med på beatet og kan levere varen hver gang – uanset om man er yuppie eller blot er til det sikre valg.

kr. 1.795