Kontaktlinser

Kontaktlinser i Ringe

Markedet for kontaktlinser er stort og uigennemsigtigt, hvorfor det kan være svært som linsebruger at navigere rundt i produkter og priser.

I Øjenkrogen linseklinik tilbyder vi forskellige former for kontaktlinser heriblandt; Linser til bygningsfejl, linser med læsefelt, farvede linser m.fl. Uanset om det er første gang, eller du er erfaren linsebruger, så finder vi den linsetype, som lige netop matcher dine øjne og din livsstil.

Kontaktlinser og øjnenes sundhed

I vores kontaktlinseklinik lægges der stor vægt på øjnenes sundhed og hvordan vi optimerer din synskomfort. Derfor har vi nøje udvalgt de førende linser på markedet.

Vi mener, at det er vigtigt, at du går med kvalitetsmaterialer, der tilfører dine øjne fugt og komfort dagen lang. Vi foretager også regelmæssige linsetjek for at imødekomme dit synsbehov.

Prøv kontaktlinser gratis i op til 30 dage

Vi tilbyder dig en gratis synsprøve og et prøveforløb uden omkostninger i op til en måned.

Linseabonnement priser

KontaktlinserPr. mdr. fra
1-dagskr. 218
14-dagskr. 268
30-dagskr. 148
Døgnlinserkr. 268
Multifokalekr. 298
Toriske (m. bygningsfejl)kr. 218
Farvede linserkr. 188

Vi tilbyder også brilleabonnement.

Linsehåndtering

Vi har i dag mere end 1000 faste linsekunder fordelt på forskellige kontaktlinser.

Hvilken linsetype, der er mest hensigtsmæssig for dig, afgør vi ved en kontaktlinsetilpasning, hvorefter der udleveres prøvelinser.

Du får en grundig oplæring i at håndtere linser på egen hånd og som opfølgende service tilbyder vi alle linsebrugere to gange årlig kontrol, hvor vi registrerer og håndterer eventuelle forandringer.