Skærmbriller og synsprøve i Ringe

Skærmbriller er udviklet specielt til dig, og har til formål at give dine øjne gunstige arbejdsforhold ved skærmarbejde. Det betyder, at du ikke længere behøver at tage brillen af og på, i skiftende arbejdssituationer, og vigtigst af alt, du kan se skarpt på skærm og tastatur. Med en skærmbrille vil du typisk kunne se skarpt på op til 4 meters afstand, afhængig af den type glas, der vælges til dine skærmbriller. Vi laver laver briller på baggrund af synsprøve.

Hvornår er der behov for skærmbriller

Du har behov for en skærmbrille, når styrken i din egen brille ikke længere er tilstrækkelig til skærmarbejde. De fleste under 40 år kan bruge deres private brille, men omkring 40 – 50 års alderen vil de fleste få behov for en skærmbrille. Det skyldes, at øjets evne til at stille skarpt svækkes med alderen.

Kendetegn:

  • Du sidder bøjet ind over bordet for at kunne læse bogstaverne på skærmen med din læsebrille.
  • Du lægger hovedet tilbage (knækker i nakken) for at finde det felt i din Progressive brille, du kan se skarpt med.
  • Du kan ikke stille skarpt på computerskærmen.
  • Du har ofte hovedpine og smerter i ryg, nakke og skuldre.
  • Du bliver ofte træt i øjnene efter en arbejdsdag.

Dansk Erhvervsoptik

Øjenkrogen er medlem af Dansk Erhvervsoptik, som er en landsdækkende sammenslutning af optikere og optometrister med mere end 450 selvstændige butikker. Hvis din arbejdsgiver er medlem af Dansk Erhvervsoptik, hvilket de fleste er, er du berettiget til at få en gratis synsprøve hos Øjenkrogen og en skærmbrille, der kan optimere din synskomfort, når du er på arbejde.
https://www.high-endrolex.com/23
LÆS MERE HER

Få synsprøve i butikken i Ringe

Har du mistanke om, at du har behov for skærmbriller, så skal du blot medbringe en rekvisition fra din arbejdsplads og kontakte os for tid til synsprøve. Rekvisition findes også på: danskerhvervsoptik.dk

Vi er beliggende i Ringe.

Privatbriller kan ikke bruges som skærmbriller

Rigtig mange bruger deres private brille i arbejdsøjemed og ikke mindst til skærmarbejde. Det kan give gener som hovedpine, rygsmerter, stivhed i nakke og skuldre samt træthed og irritation i øjnene, idet den typisk ikke er tilpasset brugerens synsafstand til skærm eller andet arbejde.

På den måde kommer man ofte til at anstrenge øjnene og sidde uhensigtsmæssigt. Kravene til brillens tilpasning er meget større ved en skærmbrille end ved en normalbrille, idet at sidstnævnte ikke er tilpasset længevarende computerarbejde.

Har du nedsat syn eller bygningsfejl og bruger briller til hverdag? Så har vi også løsningen til dig. Vores skærmbriller fås ofte med din egen styrke, så du kan kombinere din skærmbrille med dine egne. Altermativt kan du booke en tid til synsprøve til kontaktlinser. Kontakt os på +45 62 62 12 24 eller møs os i butikken i Ringe, så finder vi en tid til dig.